Prejsť na eStránky, Forum



estranky.sk > Nápoveda > Automatické odhlášení

Veľkosť textu Menšie | Väčšie

Automatické odhlášení

Pokud si například odskočíte do obchodu pro nákup a necháte zapnutý počítač i prohlížeč s otevřeným Ovládacím centrem, systém se Vás po 50 minutách automaticky zeptá, zda-li chcete odhlásit nebo prodloužit přihlášení a pokračovat v práci.

V případě delší nečinnosti ve Vaší administraci déle než 60 minut dojde k automatickému odhlášení ze systému. (z bezpečnostních důvodů)

Ale nebojte se - až se vrátíte z nákupu a podíváte se do svého Ovládacího centra, uvidíte dialogové okno s informací, že jste byli odhlášeni a že stačí znovu zadat své přihlašovací údaje pro další pokračování v práci. Takže jestli jste si nechali rozepsaný článek, nemusíte se bát, že byste o něj přišli - po zadání přihlašovacích údajů budete normálně pokračovat).

Pomohla Vám naša nápoveda?

Áno Nie

 
© 2018 Websitemaster a.s. Aktuality Katalóg Časté otázky Všeobecné podmienky Kontakty