Přejít na eStránky, Fórum



estranky.sk > Nápověda > Automatické odhlášení

Velikost textu Menší | Větší

Automatické odhlášení

Pokud si například odskočíte do obchodu pro nákup a necháte zapnutý počítač i prohlížeč s otevřeným Ovládacím centrem, systém se Vás po 50 minutách automaticky zeptá, zda-li chcete odhlásit, nebo prodloužit přihlášení a pokračovat v práci.

V případě nečinnosti ve Vaší administraci trvající déle než 60 minut dojde k automatickému odhlášení ze systému (z bezpečnostních důvodů).

Ale nebojte se - až se vrátíte z nákupu a podíváte se do svého Ovládacího centra, uvidíte dialogové okno s informací, že jste byli odhlášeni a že stačí znovu zadat své přihlašovací údaje pro další pokračování v práci. Pokud jste si tedy nechali rozepsaný článek, nemusíte se bát, že byste o něj přišli - po zadání přihlašovacích údajů budete normálně pokračovat.

Pomohla Vám naše nápověda?

Ano Ne

 
© 2018 Websitemaster a.s. Aktuality Katalog Časté otázky Všeobecné podmínky Kontakty